Vårt mål är att du ska känna dig trygg när du seglar

Om oss

FE service är ett mobilt företag, vilket innebär vi kommer dit där båten finns. Vår affärsidé bygger på en effektiv process där du som konsument kontaktar oss och vi erbjuder en lösning snabbt och smidigt. Vi har många års erfarenhet av båtar och båtliv. Du är välkommen med alla typer av båtar, från moderna kolfiberbåtar till gamla träskutor. 

 

Trygghet

Vi erbjuder alltid ett fast pris på den efterfrågade tjänsten innan arbetet påbörjas. På så sätt elimineras risken för stigande kostnader under arbetets gång. Du har alltid 14 dagars betalningstid efter att arbetet färdigställts.  

Dockan Marina

Vi samarbetar med Dockan Marina och bemannar hamnkontoret och butiken vardagar kl 15-18. Kanske behöver du hjälp med till exempel vilken tjocklek på förtöjningstamp du ska ha eller frågor om andra produkter. Inga problem, kom in i butiken så får du experthjälp av oss.  

 

Kontakta oss

Om du undrar över något, tveka inte, utan kom in och prata med oss på Dockans hamnkontor, vardagar kl 15-18. Önskar du offert på ett arbete är det bara till att fylla i en Offertförfrågan.

20150929_184928
fil-000
20150909_200028